Събитие с благородна кауза събра красавици и елитни гости в Юнашкия салон на Варна

Нашата приятелка Дими Друмева, която миналата година бе отличена с приза “Модна икона на България” за 2022 година, ни покани на събитието с благотворителна кауза “Красота, мода и благотворителност – ръка за ръка”.

Красавицата е един най-добрите модели на Варна за последните две десетилетия, печелила множество титли, тв водещ, журналист, гурме критик, сомелиер и не на последно място ветроходец, а от скоро и капитан… Благодарение на нейната покана станахме свидетели на чудесно и стилно модно събитие, което се състоя на 17 май 2023 г в “Юнашки салон“ в центъра на Варна, сподели за СайтЪТ PR експертът Десислав Димитров.

На събитието присъстваха над 300 елитни гости, един от които, кмета на град Варна г-н Иван Портних. Каузата бе благородна, за да се съберат средства за подпомагане на центъра за деца аутисти – “Живот под дъгата“, който е създаден и се управлява от Асоциация “Да съхраним жената“ в лицето на г-жа Йорданка Ненчева.

Гостите се насладиха на модното дефиле на бранда Neli Anastasova c креативен директор и дизайнер Нели Анастасова, която бе и организатор на благотворителната вечер със стилен коктейл и неизбежните приятни срещи.

В проекта участваха някой от най-добрите модели в града сред които се откроиха Габи Генчева и Кристияна Йорданова – Мис Свят България 2022. В проекта се включиха и много други професионалисти в своята сфера, а с фото заснемането се зае Ивайло Начев, грима бе на Евелина Дойчинова, а за прическите се погрижи Теменужка Атанасова от салони Нуши.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

22°C Усеща се 22°C
1018hPa 56% 20% 7m/s 140deg
23°C Усещане 23°C
1017hPa 53% 20% 5m/s 110deg
24°C Усещане 24°C
1017hPa 46% 75% 4m/s 110deg