Съдебната сага между Деница и Гьокай приключи с призната вина и споразумение!

Съдебната сага между Деница и Гьокай приключи, след като преди няколко дни той призна вината си в съдебната зала, вследствие на което делото няма да бъде гледано по общия ред. Така се стигна до постигнато споразумение между него, Деница и прокуратурата, което е равносилно на влязла в сила присъда, предаде репортер на СайтЪТ.

В момента Гьокай е на свобода, но сподели за СайтЪТ, че не се чувства добре, защото се притеснява за детето си.

Описаният от бившата му половинка като “опасен домашен насилник” мъж призна вината си доброволно и по съвет на своите трима адвокати, след като защитата пет пъти безуспешно е искала по-лека мярка за неотклонение от “задържане под стража”, каквато му беше наложена.

Приказката за „красавицата” Деница и „звярът” Гьокай: Счупено огледало, в което всеки вижда своята истина!

Първоначално Гьокай е разчитал, че свидетели ще докажат невинността му, но до това така и не се стига.

Припомняме, че Гьокай беше арестуван непосредствено след като Деница сподели в ефира на Нова тв потресаващи факти от съвместното им съжителство и заяви, че се страхува за живота си.

След допустимите 8 месеца престой в ареста той беше преместен във варненския затвор, като повече от година младият мъж бе лишен от свободата си.

Гьокай е имал предходна съдимост за притежание на наркотици, както и пробация, наложена при първоначалното прекрачване на заповедта за незабавна защита.

Повторното прекрачване на тази заповед се оказва повод той да бъде задържан и да остане в затвора до намиране на изход от съдебния процес, какъвто се постигна със споразумението.

Снимка: Varna24.bg

До това споразумение обаче не можеше да се стигне без съгласието и явяването в залата на красавицата, която известно време беше неоткриваема, вероятно поради разпространените в публичното пространство снимки и информация, според които Деница предлага платени сексуални услуги. Това, както медията ни съобщи, беше окачествено от нейната защита като опит да бъде умишлено злепоставена.

Информацията, че младата жена ще присъства на заседанието изненада дори съдията, която окачестви Деница като “принцеса” поради факта, че заради нейното неявяване предния път заседанието се е отложило.

Напрежение обаче предизвика закъснението от близо 30 минути на момичето, което се наложи да чака целия съдебен състав, адвокати, самият Гьокай и присъстващите в залата.

След приключване на заседанието, адвоката на Деница поднесе от нейно име извинения и обясни, че катастрофа я е възпрепятствала да се яви навреме пред съда.

След постигнатото споразумение между “красавицата” Деница и звярът “Гьокай”, техните отношения в съда приключват.

Снимка: Фейсбук

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 6°C
1014hPa 100% 10% 1m/s 0deg

9°C Усещане 7°C
1016hPa 65% 20% 5m/s 30deg

2°C Усещане 1°C
1014hPa 93% 40% 2m/s 250deg