Славена Точева, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС – Варна пред СайтЪТ: Промяната ни докара 2 години безвремие! (ВИДЕО)

България влезе в тежка политическа и икономическа криза . И не войната в Украйна е основната причина, както се опитват да ни внушават нашите политически опоненти, а тяхното некадърно управление, лъжливи обещания, които се спукаха като балон. Това сподели за СайтЪТ Славена Точева, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС – Варна. Ето на какво акцентира лидерът на младежката организация в ГЕРБ – Варна:

  • Управлението на ПП,ДБ и БСП дръпна ръчната спирачка за най-важните проекти на Варна и областта. Благодарение на тях нямаме Индустриална зона, няма да привлечем инвеститори, оставиха без държавна подкрепа проектите за нова сграда на Математическата гимназия и кампус, за нова библиотека, за разширяването на бул. „Цар Освободител”.

  • Лишиха цяла Северна България и развитието й от готова АМ „Хемус”, която трябваше да бъде довършена до края на 2023 г. Правителството на Борисов остави 1 млрд.лева за този най-важен инфраструктурен проект. Къде са парите, не разбрахме за какво са изхарчени от бившия финансов министър Асен Василев?!

  • Кандидати за власт са народните представители от ПП, ДБ и БСП, които в 47 –то НС гласуваха ПРОТИВ държавна подкрепа от 220 млн.лева за проектите на Варна и региона при приемане и актуализацията на бюджета. Гласуваха против с единствения мотив, че предложенията са внесени в пленарна зала от групата на ГЕРБ/СДС.

Повече вижте във видеото!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 2°C
1019hPa 76% 75% 6m/s 290deg
4°C Усещане -2°C
1022hPa 35% 0% 12m/s 270deg
8°C Усещане 3°C
1022hPa 29% 20% 13m/s 280deg