Стана ясно кой е младият моторист, който остана завинаги на 25 години!

“Приятели, довечера ние, звездобройците ще преброим още една звезда. Тъжно е, защото вчера едно младо момче подкара мотора си към вечността, за да догони отлетелите събратя и да изгрее на нощния небосклон. Неговият добър приятел, Роско, ни помоли да публикуваме следните слова – “Винаги ще караме заедно, приятелче!” Тази вечер, Монуменът ще бъде отново обагрен в алено, а ние – звездобройците, отново ще броим звезди. Почивай в мир, момче! Лети с другите!

Това гласи текст, споделен на страницата “Монумент “В името на живота и в полет към безкрая” видя СайтЪТ, а поводът е трагичният инцидент край Варна, при който загина млад моторист.

Трагедия край Варна: Млад моторист вече не е сред живите!

По-късно на страницата се появи информация, придружена със снимка, от която става ясно кой е младежът, който завинаги остана на 25 години.

“Погледнете небето, приятели! Тази вечер е малко по-светла, защото днес изгря една нова звезда, едно младо момче. На завоите при с. Кантарджиево се случи непоправимото. Едва на 25г., с целия живот пред себе си, с безброй несбъднати мечти и планове за бъдещето отлетя от завоя Иван Илиев от гр. Аксаково, оставяйки почернени майка и баща да оплакват сина си и приятели да жалят за изгубения другар. Потърсете го сред звездите, махнете му за сбогом и се пазете момчета и момичета! Не зачерняйте родители и близки! Живейте!”, гласи коментарът.

СайтЪТ изразява съболезнования на близките на загиналия млад мъж!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1005hPa 88% 75% 1m/s 100deg

13°C Усещане 12°C
1007hPa 55% 6% 2m/s 300deg

14°C Усещане 14°C
1003hPa 88% 75% 2m/s 50deg