Този коментар ще ви разплаче! Малвина търси онзи човек, който никога повече няма да я остави сама, бременна и ужасена на спирката!

На коментар, който може да ви разплаче, попадна СайтЪТ. Той е споделен от ANIMAL HOPE VARNA и за пореден път ни кара да се замислим колко жестоки и безсърдечни могат да бъдат хората, как с лекота изоставят онези най-беззащитни и верни същества, които са готови на всичко за нас и се нуждаят не просто от купичка вода и храна, а най-вече – от обич и грижа! Медията ни публикува написаното без редакторска немаса:

“Тя остана да те чака там, където я остави бременна, уплашена и молеща за милост… на автобусната спирка до голямата опасна улица. Обръщаше главичка и отваряше широко очи при всяка спряла кола, защото мислеше че се връщаш за нея, но сред забързаните стъпки на всички преминаващи хора не виждаше твоите… И отново се свиваше на топче и продължаваше да чака, защото не вярваше че сърцето ти е от камък и няма да я потърсиш отново…

Малвина не успя да роди своите първи рожби, изтощеното ѝ телце не се справи с тази тежка задача на това опасно място, сама, предадена и изоставена. В абсолютен стрес и безпомощност тя успя да освободи три мъртви бебета едно след друго и все така се оглеждаше и молеше за помощ, викаше ги да се събудят и прегръщаше безжизнените им телца, неразбираща какво се случва. Викаше и теб, но ти беше забравил за нея и за нейната борба за живот.

По-късно през нощта по информация на хора, които са ѝ оставяли храна, Малвина е родила и четвърто бебе, за което имаше съмнение че е оцеляло, но когато я открихме на тротоара до спирката с окървавени крачета тя отново беше сама и предадена на агонията си… Отведохме я спешно в клиника и това се оказа най-правилното решение за нея, защото ѝ оставаха часове живот.

Малвина се оказа с тежка инфекция, задържана плацента, вътрешен кръвоизлив, хипогликемия и висока температура. Близо 50 хиляди левкоцита, едва 7 тромбоцита, малко над 1 mmol кръвна захар и 40 градуса температура… никакъв шанс за оцеляване без лекарска помощ.

Малвина е младо момиче на не повече от годинка, а вече трябва да се бори за живота си. След кратко стабилизиране с антибиотици и системи, тя беше спешно оперирана и все още се възстановява в клиниката. Когато състоянието ѝ позволява, тя ще бъде изписана, но няма да се върне отново на спирката, защото ние знаем, че онзи “човек” със сърце от камък отдавна е забравил за нея. А тя само иска само да бъде прегръщана и да има кого да обича…

Ако можете, помогнете на Малвина по сметката на организацията, чрез Еконт, в клиника М-Вет или чрез ДМС

First Investment Bank – Bulgaria

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63

PayPal: animalhope.varna@gmail.com

Или СМС на 17 777 с текст DMS ANIMAL

Може да помогнете също като споделите историята ѝ, за да ѝ помогнем да забрави предателството и да срещне правилния Човек, който ще я отведе У дома!

Всяка помощ е важна, без значение колко малка е тя!

Благодарим!”, гласи коментарът.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 15°C
1017hPa 72% 0% 3m/s 100deg

12°C Усещане 11°C
1016hPa 71% 100% 1m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1016hPa 63% 75% 3m/s 20deg