Ваньо Шарков, КОД: Политици, които наричат предприемачите и производителите “спекуланти”, са пещерни комунисти

Зад паравана “Няма ляво, няма дясно” политиците “необяснимо” забогатяват, докато истинските предприемачи и производители са систематично тормозени от ненужни регулации и ограничения. Това заяви Ваньо Шарков от КОД, в позиция, изпратена до СайтЪТ.

Публикуваме коментара без редакторска намеса:

Лъжа е, че няма ляво, няма дасно. Лявото е бедност и подчинение, дясното е богатство, независимост и просперитет. Тази лъжа обслужва икономическата и политическата върхушка в България. За тези хора е най-удобно всички да са бедни и зависими от помощите и подаяния, които
те раздават от държавната хазна. Така си осугиряват послушание и подчинение.

Истината е, че десните управления дават свобода на икономиката и водят до бързо натрупване на печалби в условията на конкуренция. Това осигурява просперитет и независимост на гражданите, пълни хазната, дава възможност за отделяне на повече пари за нуждаещите се и гарантира
повишаване на пенсиите.

Тъжното е, че в България, политиците полагат огромни усилия това да не се случи и блокират всякакви възможности за провеждане на полезните за хората десни политики.

Зад паравана “Няма ляво, няма дясно” политиците “необяснимо” забогатяват докато истинските предприемачи и производители са систематично тормозени от ненужни регулации и ограничения.
Лявото управление е просто раздаване и преразпределяне на държавните пари. Точно това е огромната машина за производство на корупция, а за съжаление, всички правителства през последните години у нас, включително и на ГЕРБ, и на ПП, БСП и ДБ, както и всички служебни кабинети на Радев, правят точно това. И докато раздават произведените от българските
гражданите милиарди на приближени фирми, като Лукойл, за пенсионерите и нуждаещите се отделят само дребни левчета, а цените в магазините растат, защото истинските производители остават все по-молко.

Политици, които наричат хората на труда, производителите и предприемачите “спекуланти” са пещерни комунисти, прекостюмирани като социалисти или неолиберали.

Целта на КОД е създаване на мощен десен съюз, който да наложи истинско дясно управление, за да повиши драстично доходите на българите, защото пътят към просперитета са високите доходи, а не дребните помощи. Богати са обществата, които имат голяма покупателна способност, а не ниски цени в магазините. Когато левите политиците се опитват да лишават производителите от печалба, всъщност лишават потребителите от качество и избор. Унищожаването на производителите е майка на мизерията.
Дясно управлени означава високо производство, свободната конкуренция
проспериращи граждани. Като държава и територия имаме всички ресурси и условия да бъдем богати и проспериращи. Огромната пречка за това е вече столетното ляво
управление.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 3°C
1019hPa 71% 75% 4m/s 290deg
4°C Усещане -2°C
1022hPa 35% 20% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 29% 20% 12m/s 280deg