Варна се включва в инициативата на фондация „Искам бебе“ – „Младите българи – архитекти на промяната“

Варна се включва в инициативата на фондация „Искам бебе“ - „Младите българи – архитекти на промяната“

На 10 септември 2023 година, от 10.00 ч, зала „Варна“ на Община Варна, даваме старт на новата инициатива на фондация „Искам бебе“ – „Младите българи – архитекти на промяната“ и във Варна. Проектът се осъществява с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

Инициативата е национална. Община Варна се включва като партньор и ще представи добрите практики в съвместната си работа с „Искам бебе“ в помощ на семействата, които искат да станат родители.

Обучението е насочено към млади хора на възраст от 15 до 29 години и е в подкрепа на навременното отговорно родителство, активния начин на живот и доброволчеството.
Лекторите са изявени специалисти в своите области:

Д-р Александър Кобаков – акушер-гинеколог с голяма клинична практика, дългогодишен член на БЧК, носител на звание „Последовател на Пол Харис“ на Ротари Интернешънъл, ще говори за сексуалното здраве и „биологичния часовник“, определящ най-добрата възраст за зачеване и раждане на здраво дете.

Д-р Ангелина Недялкова – ендокринолог е създател на редица програми за здравословен начин на хранене, репродуктивно здраве и проблеми на метаболизма.

Катя Симеонова – психолог с дългогодишна практика е терапевт в групите за емоционална подкрепа на жени с репродуктивни проблеми и ще сподели своя опит.

Веселин Веселинов – треньор на национален отбор по баскетбол – кадети и мениджър на баскетболен клуб „Хебър“ – е лекторът по темите за активния начин на живот, спорт, движение и доброволчество.

Радина Велчева – основател на Фондация „Искам бебе“ и Валентина Иванова  – член на УС и координатор на организацията за Варна – ще говорят за предизвикателствата, които стоят през младите хора днес по пътя им към желаното родителство. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

32°C Усеща се 33°C
1010hPa 43% 20% 7m/s 130deg

33°C Усещане 32°C
1009hPa 31% 0% 3m/s 0deg

35°C Усещане 35°C
1010hPa 31% 20% 5m/s 0deg