“Възраждане” блокира три гранични КПП-та с искане за референдум за запазване на българския лев

"Възраждане" блокира три гранични КПП-та с искане за референдум за запазване на българския лев

В четвъртък  2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев. Това съобщават от пресцентъра на партията. След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българския лев, организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

“Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена!”, категорични са от “Възраждане”.

Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.  

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика.  Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене.

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и  унищожават България и само ние можем да ги спрем.

Днес “Възраждане” ще протестира и от 10:30 ч. ще блокираме в знак на протест три гранични пункта – ГКПП Лесово, ГКПП Йовково и ГКПП Русе.

Нека всеки български гражданин, който иска да живеем в свободна страна, да се присъедини към нас. Гласът на българите ще бъде чут!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 15°C
1017hPa 72% 0% 3m/s 100deg

12°C Усещане 11°C
1016hPa 71% 100% 1m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1016hPa 63% 75% 3m/s 20deg