“Възраждане” откри предизборната си кампания във Варна с апел: На 9-ти юни излезте и гласувайте, не оставяйте бъдещето си в ръцете на купения вот!  (ВИДЕО/СНИМКИ)

Десетки членове и симпатизанти на "Възраждане" се събраха днес на паметника на Цар Калоян в центъра на Варна, за да дадат началото на предизборната кампания за Парламентарните избори, които ще се проведат на 9-ти юни. В събитието се включиха кандидатите за народни представители, кандидати за евродепутати,  общински съветници и много варненци, които се присъединиха, за да изкажат подкрепата си към "Възраждане". 

С развети български знамена и под звуците народна музика “Възраждане” откри предизборната си кампания във Варна

Десетки членове и симпатизанти на “Възраждане” се събраха днес на паметника на Цар Калоян в центъра на Варна, за да дадат началото на предизборната кампания за Парламентарните избори, които ще се проведат на 9-ти юни. В събитието се включиха кандидатите за народни представители, кандидати за евродепутати,  общински съветници и много варненци, които се присъединиха, за да изкажат подкрепата си към “Възраждане”. 

Вторият в листата за народни представители във Варненски многомандатен избирателен район инж. Коста Стоянов заяви, че на тези избори “Възраждане”  отива за победа, а така също за българско и европейско възраждане. 

“Явяваме се на поредните избори и хората вече са изморени. Изморени са от лъжи, изморени са от корупция, изморени са от обещания. Ние от “Възраждане” не обещаваме чудеса, а се борим за по-добър и достоен живот на нашите сънародници и най-вече за независима България, която да не слугува на чужди посолства! Българският национален интерес е да живеем в мир, да преборим ужасяващата демографска криза, да бъдем независим и горд народ! Това е нашата кауза, която ни движи напред и “Възраждане” няма никакво намерение да се отказва от тази битка! 

Призовавам всички българи да излязат и да гласуват на 9-ти юни, защото само с масов вот – ще победим купения вот, ще се отърсим от шарлатаните, които десетилетия наред ограбват бъдещето на нашите деца и ще тръгнем в посока на развитие и просперитет. Друг начин няма. Гласувайте за “Възраждане” с бюлетина номер 12″, каза пред медиите инж. Стоянов.

Кандидатът за евродепутат и настоящ общински съветник от групата на “Възраждане” в Общинския съвет във Варна – Юлиян Губатов коментира, че най-важната цел, която той си е поставил е да бъдат предоговорени условията за членство на България в ЕС, защото към момента те далеч не са в полза на българите.

“В момента Европейският съюз е опасен и за българите, като едни от най-старите европейци и със сигурност най-старата европейска държава. Европейският съюз трябва да бъде реформиран изцяло, но преди това да се случи, българските евродепутати трябва категорично да предоговорят условията за членство на страната ни в ЕС. Това е вътрешен въпрос и е изключително важен за страната ни. ?Няма две мнения по въпроса, че в момента националният интерес на страната ни страда заради условията, под които сме се подписали и това категорично не може да продължава. 

Вярвам, че хората ще излязат и ще гласуват на тези избори, които са изключително важни, тъй като от тях зависи накъде ще вървим в следващите 4 години. Излезте и гласувайте, не оставяйте бъдещето си в ръцете на хора, които са готови да продадат гласа си, защото те продават държавата и бъдещето ни! Подкрепете “Възраждане” с номер 12″, каза още Губатов.

Ето и 5-те основни приоритета, които “Възраждане” ще отстоява:

1. Референдум за запазване на българския лев;

2. Референдум за членството на България в НАТО;

3. Сформиране на преговорен екип за предоговаряне на условията за членството на България в ЕС;

4.  Не на изпращането на оръжия за Украйна и посредничество в мирни преговори между двете страни;

5. Отпадане на санкциите за Русия.

Откриването на предизборната кампания във Варна продължи с шествие от площад “Независимост” до входа на Морската градина, с развети знамена и под съпровода на народна музика.  

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 120deg

25°C Усещане 24°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 57% 20% 3m/s 90deg