Вицепрезидентът в Първомай: Нуждаем се от отговорни и разумни управленци, които не мислят само за разпределяне на власт и постове

Вицепрезидентът в Първомай: Нуждаем се от отговорни и разумни управленци, които не мислят само за разпределяне на власт и постове

„Посрещаме Деня на труда в поредната криза с много неизвестни за всички – войната в Украйна. Имаме нужда от отговорни и разумни управленци, които да ни изведат от кризите. Управленци, за които грижата за хората е реалност, която надхвърля желанията за разпределяне на власт и постове.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Първомай, където беше гост на празника на града.

„Отричан, забраняван, забравян, днес 1 май е по-актуален от всякога. Първомай е единствен град в света, наречен на деня, в който хората издигат глас за справедливост, солидарност и мир. През 2023 г. – толкова години след извоюваните трудови права, отново имаме нужда от солидарност, от борба за достоен труд и достойни доходи. При всяка крива най-пострадали са обикновените хора. Искаме всички заедно, цялото общество да вземаме решенията за утрешния ден, а не политиците да приемат хората като безмълвна публика“, подчерта Йотова в приветствието си към жителите и гостите на Първомай. Тя призова народните представители към повече отговорност при приемането на държавния бюджет. „Всички имаме нужда от предвидимост, от сигурност на доходите“, заяви вицепрезидентът.

Илияна Йотова благодари на кмета Николай Митков и цялото общинско ръководство на Първомай, че успяват да се справят в трудните години и развиват общината.

Вицепрезидентът постави началото на 50-ото издание на Майските културни дни. „Благодаря ви, че пазите жива традицията, защото знаете, че без духовност и култура няма перспектива и просперитет“, обърна се Йотова към жителите на Първомай.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

23°C Усеща се 23°C
1019hPa 67% 20% 6m/s 130deg
23°C Усещане 22°C
1018hPa 49% 0% 5m/s 100deg
24°C Усещане 24°C
1018hPa 50% 75% 3m/s 0deg