Владислав Николов със силни думи след коментар, че детската линейка помага на “алкохолици”

Забележка в социалните мрежи, че детската линейка, закупена с дарения и акции за събиране на капачки, помага на “алкохолици”, предизвика лавина от противоречиви коментари, видя СайтЪТ. Най-важно обаче е това, което сподели създателят на кампанията, който написа следното:

“Вчера беше тежък ден. Аз Владислав Николов Vladislav Nikolov бях в колата с Антония Антонова Antoniya Antonova и двете ни деца, отивайки към гробището за погребението на наш близък, когато телефона започна да писка и звъни получавайки десетки съобщения и обаждания за кратко време…

Спрях, слязохме от колата и започвам да чета публикации в различни групи за Детската линейка Аз Вярвам и Помагам как е помогнала на алкохолици и защо се събират капачки (все още нямах официална информация от ЦСМП-ВАРНА и не знаех за какво става въпрос) отварям телефона, гледам, чета, не мога да си събера мислите и да взема решение. Стоя, отново гледам телефона, гледам децата, гледам гробището и не мога да преценя как се стигна до тук и до това…

Аз Владислав Николов съм човек и имам сърце (именно на това сърце дължа да я има кампания “Аз Вярвам и Помагам”) и не мога да гледам как някой руши. Съжалявам! Не мога!

Всичко знаете за кампанията и за нас, защото всеки ден ние сме на улицата, на детските площадки, в магазините, където сте и Вие, но ударите по кампанията стават все по-жестоки. Аз знам проблемите във Варна и в България и не чакам някой да ги “оправи”, а действам заедно с хора като Вас, които искат промяна за по-добро. Не мисля, че държавата, Общината или който и да е, е длъжен на някой друг. Длъжни няма, а трябва да има работа в екип и подкрепа!

Останах в България, защото искам тук да е прекрасното място от възпитанието и обичта към родината, което съм получил. Искам да живея в общество, което да нарека семейство и всеки да цени другият. Разбирам политическите пристрастия на много хора, но каквото и да съм решил да направя го правя и ще го направя отново в името на хората.

8 години организирам и развивам благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки “Аз Вярвам и Помагам” БЕЗ нито един лев помощ, субсидия и каквито и да са средства от други фондации, Общински или Държавни институции. Аз НЕ си плащам заплата както други хора в НПО сектора и други подобни на нашата кампания за събиране на капачки и не разходваме парите от даренията за разходи (тях покриваме от личните си средства).

8 години всички събрани средства се използват само и ЕДИНСТВЕНО за закупуването на медицинска апаратура, оборудване и детската линейка, които са в помощ на хиляди бебета и деца!

Кампанията не е два пъти в годината за мен, а е всеки ден! Разбирате ли? Всеки ден! 365 дни в годината/7 пъти в седмицата/24 часа в денонощието.

Не го казвам да се оплаквам! След 8 години раздаване е късно да се оплаквам! 🙂

Споделям за да ме разберете. 🙏

Колко хора познавате, които 8 години могат да правят нещо БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ? Колко? Не се отказвам! Трудно ми е! Много пъти ми идва да хвърля всичко, но не го правя в името на децата и обществото, от което съм част!

Всеки ден поне една майка ми пише или звъни за благодарност! Имам толкова нного снимки и видеа от деца, че ги чувствам като мои деца! Обичам Ви! Вие сте ми силата и енергията!!!!!

Огромно Благодаря на всеки от Вас за положителната енергия и силата, която ми давате и изпращате!

Поклон пред стотиците коментари, обаждания, съобщения, последователи и подкрепа, която получавам! Уникални сте! Всяко Ваше съобщение ми казва: Ето, виж, хората са с теб, не се отказвай! Дерзай!

А за другото ли? Ще му дойде времето!

П.П. Снимката я направих само няколко дни след като дарихме Детската линейка “Аз Вярвам и Помагам” отидох да я видя и в същият момент се обадиха, че трябва спешно да тръгне за адрес с бебе… Настръхнах! Замръзнах и не можех да преценя дали да се радвам, че я има и тръгва към адрес или да се притеснявам за бебенцето…”

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

20°C Усеща се 20°C
1017hPa 77% 25% 4m/s 20deg
17°C Усещане 17°C
1023hPa 60% 82% 0m/s 0deg
18°C Усещане 18°C
1018hPa 72% 75% 4m/s 160deg