ВСУ “Черноризец Храбър” изпрати абсолвенти

Кметът на Варна Иван Портних присъства на тържествена промоция за връчване на дипломите за висше образование на абсолвентите от есенната сесия 2022 на Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”. Събитието се проведе в двора на висшето училище.

„Честито успешно завършване на най-големия частен университет в България – ВСУ “Черноризец Храбър”. Пожелавам Ви да бъдете упорити, креативни и всеотдайни, защото професионалният път, по който поемате оттук нататък, трябва да Ви носи щастие и удовлетвореност всеки ден“, каза кметът Иван Портних. Той благодари на академичното ръководство и преподавателите за утвърждаването на университета като привлекателен образователен център за младите хора от страната и чужбина, който носи добавена стойност на Варна като град на знанието.

Поздравление отправи и доц. д-р Красимир Недялков – президент на ВСУ.  533 са абсолвентите, които получиха дипломи днес, като 58 от тях са с отличен успех.

На тържествената церемония присъства цялото академично ръководство на университета, начело с проф. Анна Недялкова – председател на настоятелството на ВСУ и проф. д-р Петър Христов -ректор на висшето учебно заведение. Сред гостите бяха още районни кметове и представители на различни институции. 

 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

33°C Усеща се 34°C
1010hPa 40% 20% 7m/s 120deg

34°C Усещане 33°C
1009hPa 29% 0% 2m/s 0deg

34°C Усещане 34°C
1009hPa 33% 20% 3m/s 0deg