3-етажна надстройка на столовата ще осигури повече стаи в ОУ “Захари Стоянов”, докато стане новата сграда на МГ – Варна

Родители на ученици в МГ - Варна стартираха петиция за качествен и открит избор на директор на училището

Заместник-кметът Павел Попов се срещна днес с родители от ОУ „Захари Стоянов“, които разговаряха за условията на учениците от основното училище, които съвместява базата с Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“.

Имаме дългосрочно решение – започнаха дейностите по проектиране и строеж на нова сграда на МГ „Д-р Петър Берон“. Чака се решение и по проект за 3-етажна надстройка над столовата в сегашното училище, която ще осигури допълнителни класни стаи, посочи Попов. По молба на родители, ще се проучат и възможностите за разполагане на детска площадка в района на ж.к. „Бриз“, където най-малките да могат да играят безопасно, стана ясно на срещата.

Частични ремонти на двете репетиционни, нуждата от нов пианист-корепетитор, закупуване на столове, текущи проблеми и идеи обсъдиха по време на приемната участници от „Общинския хор на варненските девойки и жени“. Хористите депозираха и желание за смяна на името на формацията от сегашното на „Общински хор Захаринка Милкова“ в памет на уважавания и дългогодишен  корепетитор. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

15°C Усеща се 15°C
1016hPa 72% 0% 6m/s 100deg

13°C Усещане 12°C
1017hPa 74% 100% 2m/s 280deg

16°C Усещане 15°C
1015hPa 63% 75% 2m/s 350deg