Безплатна тренировка за деца със “Супер спорт – Варна” в рамките на фестивала “Флора”

Безплатни уроци по лека атлетика за деца са подготвили организаторите на цветния фестивал “Флора Варна”, който стартира на 17-ти май в Морската градина.

Броени дни остават до фестивала “Флора Варна”, все още има шанс да се включите!

Ето какво съобщават организаторите от “Сръчко”:

Релакс, релакс, релакс… Забавление, забавление, забавление… Хубаво е децата да изразходват енергията си с бягане. Още повече ако бягат заедно с шампиони! Забавление, игри, игрови ситуации и приложни упражнения се овладяват основни физически умения.


Място: Морска градина / между “Морско Казино” и Фонтанът на “Сирените”
Дата:19 Май
Час:10:00
Цена: БЕЗПЛАТНО!
Тренировките са подходящи за деца от 4 до 8 годишна възраст!

Такава изненада са подготвили организаторите на “Флора Варна” благодарение на изключителните Шампиони от Спортен клуб по лека атлетика “Супер спорт-Варна”!
Клубът е с най-силният отбор в България по брой спечелени медали за последната година. Клубът залага изключително на детско-юношеския спорт.
Организаторите са подготвили награди за всички участници предоставени от “Офис груп България”!

Подготвителна група за подрастващи е специализирано звено, което има за цел да обхване и подготви децата в началния етап на развитие. Чрез игри , игрови ситуации и приложни упражнения се овладяват основни физически умения. Тренировките изискват и същевременно надграждат качествата – равновесие, скорост и координация.

Развива се комплексно физическата дееспособност и двигателни качества на децата.
Освен подобрено здравословно състояние и овладени основни спортни умения при децата , спортът усъвършенства качествата – дисциплина, организация и мотивация. Подобряват се умствените способности и се развиват социалните качества и умения.
Създаването на навик, на чувство на необходимост да спортува е един от най-хубавите подаръци, които човек може да направи на детето си. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 130deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 53% 20% 3m/s 70deg