Бранимир Георгиев, ГЕРБ/СДС – Варна: България се нуждае от стабилно правителство!

Бранимир Георгиев, ГЕРБ/СДС - Варна: България се нуждае от стабилно правителство!

България се нуждае от стабилно правителство, което да поеме отговорност и да движи страната ни напред. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ/СДС в 3 МИР – Варна Бранимир Георгиев, с номер 112 в бюлетината. Той посочи, че хората са уморени от фалшиви обещания, които водят до апатия.

“Всички ние се нуждаем от стабилност в тези трудни времена. Имаме нужда от стабилно правителство и министри, които да поемат отговорността за съдбата на държавата. Българите искат да чуват нещата, такива каквито са, а не да ги омайват със захорасани обещания. За да можем да тръгнем напред, е нужно обаче правителство, което да изкара пълен мандат и да приключи важните проекти за България”, категоричен бе Георгиев.

Той отбеляза, че единствено благодарение на ГЕРБ-СДС има заложени средства за инфраструктура.

“Нашата кауза е да продължим да се борим и да защитаваме интересите на всеки един град, село и да осигурим възможно най-много средства от националния бюджет”, допълни кандидатът за народен представител.

Бранимир Георгиев припомни и най-важните проекти за Варна, които не са били реализирани в този период.

“Автомагистрала “Хемус” беше спряна и по този проект не се работи, което се отразява негативно не само на Варненска област, но и на цяла Североизточна България. Логическо продължение на “Хемус” е и другият изключително важен за региона проект, който отново остана замразен в последните три години, а именно Индустриалната зона край Варна. Тя трябва да бъде една от най-големите в България, а освен това ще бъде  и отлично обезпечена с транспортни връзки, тъй като е в близост до летище, пристанище “Варна – Запад”, железопътен превоз и магистрала “Хемус”.

Целта на Индустриалната зона бе да се привлекат инвеститори, които да заложат на високотехнологично производство, а освен това ще даде възможност за профисионална реализация на младите хора, които излизат от 5-те варненски университета”, категоричен бе Георгиев. 

Той посочи, че наред с тези големи за областта проекти, Варна е загубила време в реализацията на лекото метро, на бул. “Цар Освободител”, на регионалната библиотека и още много.

Бранимир Георгиев се обърна към варненци с апел – да излязат и да гласуват на 9 юни, защото държавата загуби ценни години, в които множество проекти не бяха реализирани, а оттях зависи развитието на страната ни.

“Време е стабилността, сигурността и спокойствието да се върнат в България. Затова призовавам варненци на 9 юни да подкрепят Коалиция ГЕРБ/СДС с номер 22!”

Бранимир Георгиев е роден на 20 май 1988 г. По образование е икономист от Икономическия университет във Варна. Работил е като зам.-кмет в район “Младост”. Владее руски и английски език.

Изборите са на 9 юни, а номерът на ГЕРБ-СДС в бюлетината, както на Националните избори, така и на Евроизборите е един и същ – номер 22.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

18°C Усеща се 18°C
1018hPa 88% 2% 1m/s 0deg

18°C Усещане 18°C
1022hPa 84% 4% 2m/s 140deg

18°C Усещане 18°C
1018hPa 82% 20% 1m/s 360deg