Бременна варненка изживя “незабравимо” преживяване в призрачен хотел в Германия

Бременна млада варненка изживя “незабравимо” преживяване в призрачен хотел в Германия, за което сподели в коментар пред СайтЪТ, който публикуваме без редакторска намеса.

“Всичко започна преди дни, когато пътувах 7 часа, за да стигна до град Дортмунд, тъй като имах полет на другият ден трябваше да си запазя резервация в най близкият хотел до летището.

Пристигам във въпросният хотел Ibis hotel Dortmund Airport около 15 часа и установявам, че няма никой. Имаше оставена бележка, че настаняването е в 16 часа. Стана 16, стана 17, 18, 19 часа и никой не идва.

Стоях объркана в чудене какво да правя. Това са 4 часа, през които нямаше дори къде да отида до тоалетна, а съм бременна.

Започнах да обикалям и видях една отворена стая (непочистена). Реших да вляза поне да се изкъпя. Мина още час – два, никой не се появява в този хотел.

Нямах избор и реших, че ще легна да спя в неоправената стая, както споделих, бременна съм и не мога да будувам цяла нощ, полетът ми бе чак сутринта в 8. 40 часа. Та се самонастаних в тази въпросната стая. Станах сутринта и гледам хората, които чакаха часове наред с мен ги няма, но видимо никой не се е появил, всичко си стоеше както беше. Видях кърпи и две възглавници в ресторанта, явно някой от хората поне са дремнали.

Та до тук с митът колко е добра Германия, колко е организирана, защото това, което съм виждала тук никога не съм го виждала в България.

За втори път се настанявам в този хотел, защото той е единствен на 700 метра от летището, а другият най-близък е на 2,5 км. Предният път бяхме с мъжа ми и бяха оставили кърпи за един човек, но поне ни посрешнаха и стаята беше що-годе почистена. Чрез букинг направих резервацията. Звъняхме на някакви номера понеже са голяма верига хотели и казаха, че собствениците са сменени и няма как да се свържат с тях. На оставения телефон на рецепция се включваше гласова поща.

Защо нямаше никой – нямам представа! Може би персоналът е решил да напусне внезапно. Хотелът има около 70 стаи и имаше доста отворени от тях, които бяха изоставени непочистени”, сподели разочарованата жена.

Бременната жена предостави на медията ни и отзивите за хотела, споделени от разочаровани клиенти в последният месец.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1005hPa 88% 75% 3m/s 100deg

12°C Усещане 11°C
1008hPa 57% 27% 5m/s 270deg

12°C Усещане 12°C
1004hPa 87% 40% 3m/s 270deg