Група младежи нападнаха мъж навръх Великден във Варна

Група младежи нападнаха мъж навръх Великден във Варна

Група младежи нападнаха мъж навръх Великден във Варна. Информацията потвърдиха за TheSite24 и от пресцентъра на полицията в морския град, които посочиха, че извършителите се издирват.

За случилото се сподели в социалните мрежи сестрата на нападнатия мъж.

“Брат ми бе нападнат навръх Великден, около кръстовището на ул. “Цар Асен” и “Чаталджа” от групичка младежи. Пребит е без причина, дори не е ограбен, ей така, за кеф – вероятно в духа на православните ценности на извършителите и семействата им.

Искам да помоля, ако има свидетели на инцидента – да ми пишат на лични. Полицията е уведомена, събираме записи от камери в района, но все някой може да е видял или чул нещо.

Съдейки по поведението им – това едва ли ще е единствения инцидент в района, а очевидно щом на глутница нападат безгрижно възрастен мъж – може да последва жена, дете или старец дори!

Благодаря предварително, мисля че ако искаме да живеем в относително цивилизовано общество такива постъпки не бива да остават без последствия!”, написа Милена В.

По-рано миналата седмица, трима руски граждани също бяха нападнати в района на “Червения площад” във Варна като поводът бил, че хората говорили на руски и ги помислили за украинци.

Трима руснаци са били нападнати във Варна, помислили ги за украинци (СНИМКИ)

От коментари в публикацията на жената става ясно, че тези случаи не са инцидентни. Не е ясно колко от пострадалите подават сигнал за нападението, но бяха споменати няколко различни случая.

“Мой познат разказва подобен случай. До подлеза на спирка ” Явор” , кв.” Левски”. Около 22 часа са го нападнали без причина преди 6 месеца, в резултат на което е получил – счупена тазобедрена става, разходи за операция и още не може да работи. Най-странното е, че е имал пари в себе си. Нападнат е просто така…На иззетите записи не се виждат лицата им за съжаление… Ще ги открият- рано или късно…”

“По предната събота, мой приятел пострада по същия начин. Група маскирани от нищото почнали да налагат, без грабеж, без причина – ул. “Капитан Райчо” до Билата”

“И мен преди 2 седмици започнаха да ме преследват 3-ма наркомани от ромски произход, докато бях с жената и детето – в близост до макдрайв. Единият от тях дори го видях да си вади нож от джоба и го премести в якето, с идеята да прави нещо, но добре, че го видях навреме! Внимавайте по бул. “Владислав Варненчик” редовно обикалят тези тримата“, предупреждава млад мъж.

“Така беше нападнат и мъж в Аспарухово до банка ДСК без причина. Не знам какво се случва с тези тинейджъри, но в днешно време трябва да се страхуваш ако си сам в по късните часове”, написа варненка.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 10°C
1018hPa 93% 14% 1m/s 0deg

15°C Усещане 14°C
1019hPa 91% 100% 7m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 82% 100% 3m/s 100deg