Изложба посветена на спасените мечки от парка в Белица ще бъде представена в Брюксел

Изложба посветена на спасените мечки от парка в Белица ще бъде представена в Брюксел

Фотоизложба в Брюксел представя повече от две десетилетия на хуманно отношение към животните и всеотдайната мисия на българския парк

В чест на повече от 20 години непоколебима отдаденост към благосъстоянието на животните в ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица, ЧЕТИРИ ЛАПИ с гордост представя вълнуваща фото изложба в Европейския парламент в Брюксел. „Спасените: 20 години история“ отразява развитието на парка и преобразяването на обитателите му и не само отбелязва важен етап от неговата история, но и потвърждава мисията му да осигурява заслужен втори шанс на спасените кафяви мечки.

 За изложбата

 Забележителната изложба „Спасените“ гостува в Европейския парламент в Брюксел от 18 до 22 март 2024 г. Курирана от ЧЕТИРИ ЛАПИ България, тази изложба се състои от 20 фотографии, които разказват за невероятното, повече от 20-годишно, развитие на ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица, управляван съвместно от ЧЕТИРИ ЛАПИ и Фондация Бриджит Бардо, като представя неговата еволюция и мисия.

В изложбата могат да се проследят любопитни моменти от ежедневието на неговите обитатели. Фото историите служат и като доказателство за отдадеността, грижата и състраданието на хората и трансформиращото им сила върху живота на величествени мечки в защитения парк. Сред гостите на официалното откриване на изложбата са представители на ЧЕТИРИ ЛАПИ, Фондация Бриджит Бардо, ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица, град Белица и членове на Европейския парламент.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1006hPa 87% 75% 8m/s 10deg

14°C Усещане 12°C
1008hPa 38% 75% 2m/s 70deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 41% 75% 4m/s 270deg