Путин: Русия сама и само тя ще определи съдбата си (ВИДЕО)

Русия сама и само тя ще определи съдбата си. Русия ще премине достойно през труден, етапен период и ще стане още по-силна, реализирайки своите дългосрочни планове и мащабни проекти. Това каза руският президент Владимир Путин.

„Уверен съм, че ще преминем през този труден, етапен период с достойнство, ще станем още по-силни и определено ще реализираме дългосрочни планове и мащабни проекти, насочени към постигане на целите за развитие“, каза той в речта си след церемонията по откриването.

„Току-що произнесох думите на президентската клетва, която съдържа същността на висшата мисия на държавния глава – да защитава Русия и да служи на нашия народ. Разбирам, че това е огромна чест, отговорност и свещен дълг”, заяви Путин.

„Ние не отказваме диалог със западните държави: дали ще продължат да се опитват да сдържат развитието на Русия, да продължат политиката на агресия, натиск върху нашата страна, който не е спирал от години, или да търсят път. за сътрудничество и мир”, добави Путин.

Стотици високопоставени гости пристигнаха в Кремъл, където се състои встъпването в длъжност на президента на Русия Владимир Путин. Церемонията ще продължи един час.

Превод и редакция: в. Труд

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 10°C
1017hPa 93% 8% 0m/s 0deg

14°C Усещане 14°C
1019hPa 91% 100% 6m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 82% 100% 3m/s 80deg