Сърбия потъна в скръб! Откриха тялото на изчезналата 2-годишна Данка

Двама възрастни мъже са заподозрени за убийството на 2-годишната Данка Илич. Случаят потресе не само съседна Сърбия, но и цяла Европа. Детето изчезна в последните дни на март, а родителите допоследно се надяваха рожбата им да се открие жива и здрава.
Уви, оказа се, че детето първо е пометено от автомобил, а после удушено, докато е още живо, за да бъдат прикрити следите на двамата мъже в автомобила. 


За зверството са задържани Сърджан Янкович от село Лука и Деян Драгиевич от село Злот, съобщава сръбският портал „Курир“. По тяхна информация двамата вече са признали за деянието. Мъжете обяснили, че докато са пътували в служебен автомобил на държавно предприятие са блъснали 2-годишното момиченце на Бански път. Тогава един от тях слязъл от колата и удушил детето с голи ръце.

“Труд news” припомня, че Данка изчезна от град Бор на 26 март. Майка ѝ Ивана Илич си играе с нея и с по-голямото ѝ братче и ги снима. Момченцето иска вода, майката му дава и когато се обръща, момиченцето го няма. Жената забелязала белия служебен автомобил на извършителите, но бързо след това потеглили и ударили детето на около 30-40 метра от мястото.

Когато бащата на Данка спрял колата с двамата мъже и ги попитал дали са я виждали, те отговорили отрицателно. Цинизмът на мъжете не спира до тук – Драгиевич се включил в издирването на Данка, след като полицията и много доброволци организираха мащабна акция.

Снимкa: kurir.rs

По данни на сръбската полиция малко след като мъжете са заподозрени и разпитани от криминалните – те директно ги завели на незаконното сметище, където са закопали трупа на детето.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1006hPa 87% 75% 8m/s 10deg

14°C Усещане 12°C
1008hPa 38% 75% 2m/s 70deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 41% 75% 4m/s 270deg