Националната кампания Пилон „Рожен“ вече има видео и аудио клип!

Национална дарителска кампания "България заслужава" вече може да бъде подкрепена и с DMS

Националната кампания Пилон „Рожен“ вече има видео и аудио клип, записани от творци с доказани професионални биографии. Текстът в тях чете звездата на Народен театър „Иван Вазов“ и познат от сериалите в националните телевизии – актьорът Павел Иванов. Режисьор е Борис Радев, а оператор – Румен Ганев.

„Благодаря за поканата от екипа на Симеон Караколев, чиято идея е издигането на Паметник на обединението на Роженските поляни. При мен родолюбието е в основата на участието ми в кампанията. Символиката на българското знаме ще бъде още по-красноречива при издигането на националния флаг на 13 юли“, сподели Павел Иванов. Той ще продължи участва в популяризирането на проекта Пилон „Рожен“ с различни актьорски прояви.

„Развяването на българския флаг е елемент от националната ни гордост, от духа, който трябва да показваме“, категоричен е Симеон Караколев инициатор на проекта.

Паметникът на Обединението – 111-метровият пилон на Роженските поляни ще извиси българското знаме на рекордна световна надморска височина от 1430 м. В основата му ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, с послания към бъдещите поколения.

Патриотичната кауза се финансира, чрез Националната дарителска кампания „България заслужава!“ под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Проектът се реализира изцяло с дарения от българи в страната и чужбина и е подкрепен от видни общественици, спортисти, учени, успешни представители на различни професии. Големите родолюбци Лили Иванова, Христо Стоичков, проф. Андрей Пантев изразиха безрезервната си съпричастност.

След откриването на монумента на българското знаме на 13 юли т. г. примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе първия си концерт на поляна – на Роженските поляни.

Пълна информация за Национална дарителска кампания „България заслужва!“ може да се намери на www.pilon.rozhen.bg, като през сайта може да се направи и дарение за каузата. Набраните средства, както и дарителите – физически и юридически лица, се публикуват периодично.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 2°C
1019hPa 69% 40% 6m/s 300deg
5°C Усещане -1°C
1022hPa 36% 0% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 26% 40% 11m/s 280deg