При голям интерес премина „Трилогия за сетивата“ – културна импресия с композитора Хайгашод Агасян във Варна

Хайгашод Агасян във Варна

При голям интерес премина „Трилогия за сетивата“ – културна импресия с композитора Хайгашод Агасян. Събитието се проведе в кафене “Буров” на хотел “Роял” във Варна и бе организирано от клуб „Плиска представя“ и музикална школа „Моника Ла Ре Ми“ днес следобед, съобщи за СайтЪТ Десислав Димитров.

Съботната среща с културата и изкуството срещна варненската публика с автора на някой от най-красивите български песни. Гостите на събитието се запознаха с творческия му път и със забавни истории от дългогодишната му работа, имаха възможност да му зададат своите въпроси в неформален разговор на по чаша вино.

Друг акцент в събитието бяха картините на Изза Димова – IzzaArt, която превърна едно празно бяло платно в шедьовър на изобразителното изкуство, пред очите всички гости.

Утре Хайгашод Агасян ще бъде специален гост на концерта на Музикална школа „Моника Ла Ре Ми“ и клуб “Плиска представя” в “Мода бар от 16 часа. Специални гости в концерта ще бъдат децата от Вокално студио „Звездици“, които ще посрещнат бъдещите възпитаници на новата музикална школа и заедно с тях ще зарадват варненската публика с изпълненията си.

Сред гост-изпълнителите са също дует “Арзу и Силвана“, познати с участието си в телевизионния формат “Гласът на България”, трио “СиНеМа”, Петър Петров и Марио Младенов. За да подкреят младите таланти по пътя към голямата сцена, финал на концерта ще поставят с изпълненията си и утвърдените изпълнители Искра Димова (Иза Арт) и Моника Карагенова – лауреат на множество международни конкурси и организатор на събития. Заповядайте в Мода бар на бул “Осми Приморски полк” 118. Входа е свободен.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 6°C
1014hPa 95% 98% 1m/s 0deg
6°C Усещане 4°C
1014hPa 75% 50% 2m/s 160deg
7°C Усещане 5°C
1014hPa 76% 20% 3m/s 270deg